Sikkerhet og kvalitet

Lovgivning lekestativer Jungle Gym

Våre overlegen produktdesign er utviklet for å ivareta sikkerheten for dine barn, og basert på gjeldende harmoniserte europeiske sikkerhetsdirektiver (generelle og leker). Som aktivt medlem av den europeiske tekniske komiteen ""Safety of (activity) Toys (TC 52 / WG10)"", er vi godt involvert i realiseringen av den europeiske leketøystandarden EN 71:2011. Se vår samsvarserklæring utstedt av uavhengige laboratorier.

Materialer Jungle Gym lekestativer

Hvert Jungle Gym-sett inneholder også et utvidet monteringssett som inkluderer maskinvare, tilkoblingsbraketter, borekroner og alt annet du trenger. De enkle og klare instruksjonene kan gjøre monteringen av ditt lekesett til en hyggelig familieaktivitet. Konstruksjonen er enkel, og når du er ferdig kan du bruke de vedlagte Jungling Cards™ til å invitere venner til å bli med på barnas nye eventyr.

Drift og vedlikehold

Våre Jungle Gym-lekesett er et slitesterkt og tilpasselig tilbehør til ditt barns lekemiljø. Det å følge våre enkle tips kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av investeringen din:

  • Vi anbefaler deg å bruke furutømmer i byggingen av ditt lekesett, da dette er ekstremt pålitelig, lett å jobbe med og er fornybart.
  • Vi anbefaler også at du velger enten en furu som er naturlig motstandsdyktig mot insektskader og treforråtning, eller en som har blitt trykkimpregnert.
  • Sørg for å sjekke at tømmeret ditt er uten store knopper.
  • Det å kjøpe tømmer som har blitt pusset og høvlet på alle fire sider vil også gjøre livet mye enklere.
  • For å bygge et trygt og fullt fungerende lekesett, må du sørge for at målingene av tømmeret er innenfor de marginer som er gitt på produktsidene.

Noudata Jungle Gym ‑paketin mukana toimitettuja turvallisuusohjeita. Garanti: 2 år

Jungle Gym - sikkerhetsinstruksjoner

   

        Safety and Quality Logo

Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym B.V. All rights reserved.