Playhouse XL 2-Swing

kr 17 124,00 inkl. MVA
SKU
830_150 - 830_253 - 850_177
På lager
Timber guide
Lokale butikker
Egenskaper
SKU830_150 - 830_253 - 850_177
Bredde (cm)455
Lengde (cm)533
Højde (cm)305
Vekt (kg)331
Antall plattformer1
Plattformstørrelse cirka4.1 m²
Plattform height145 cm
Ståhøyde165 cm
AdvarslerKun for privat bruk.
Kun for bruk utendørs.
Maksimumsvekt for brukeren er 50 kg.
Ikke egnet for barn under tre år.
Egnet for barn fra tre til ti år
Maksimum antall barn er11
Monteringstid 2 personer (timer)10
Garanti10 År
Testet på sikkerhet og kvalitetDEKRA
InstruksjonshåndbokJungle Playhouse (PDF)
Playhouse Frame XL (PDF)
2-Swing Module (PDF)
Kompatibel medWavy Star XXL
TimberStolpe ca. 7 x 7 cm
Lekt ca. 3,5 x 5,5 cm
Bord ca. 1,5 x 9,5 cm
Jungle Playhouse XLs hevede plattform kombinerer en lekestue for barn og er perfekt for innendørs spill, med en fantastisk utendørs terrasse. Dette lekehuset for barn passer ideelt i en større hage, da det tilbyr god plass til å leke. Foruten intelligente sikkerhetsfunksjoner som inkluderer spesielle hjørneputer, tilbyr Jungle Playhouse XL massevis av potensielle aktiviteter og er det siste trinnet i det unike 'Grow with me!'-konseptet. Tegn eller kommuniser via tavlen, opplev den fantastiske utsikten fra den hevede verandaen, og deretter skli ned til bakkenivå for å klatre opp igjen. Dette lekehuset for barn er litt kortere enn Jungle Palace, men tilbyr den ultimate plattformen for lekeoverflate med en heidundrende plass på hele 220 x 275 cm. Denne Swing Module i tre er en favorittkilde til aktivitet for leketid; barn elsker huskebevegelsen, beslektet med følelsen man får av å fly. Du kan mikse og matche dine egne husketilbehør fra en lang liste inkludert Sling Swing, Monkey Bar eller Twist Disk. Denne trehusken er utviklet for å øke appellen til ethvert lekehus. Swing Module er en bekymringsløs måte for å trene på rytme og koordinasjon.

Materialinformasjon

Høy kvalitet, spesielt designet for barn. Vi bruker alltid materialer og finisher som er myke for hendene, gir maksimalt grep og overholder de strengeste kravene til helse og sikkerhet. Med avrundede kanter og hjørner, værbestandig og UV-bestandig.

Overflatetype

Plasser lekesettet på en brolagt jevn overflate, for eksempel gress eller et solid lag av sand. Det trygge lekeområdet refererer til en sone som strekker seg 200 cm over lekesettet på alle sider, og bør ha et støtabsorberende bunndekke som gress eller en minimumsdybde på 50 cm (ukomprimert) av dobbelstrimlet bark, sagflis, fin grus eller fin sand.

Behandlingsinstruksjoner

For å opprettholde sikkerheten til brukerne av lekesettet, må lekesettet gjennomgå de sikkerhetsinspeksjonene som er beskrevet i håndboken en gang ved begynnelsen av hver sesong og videre to ganger i måneden i løpet av brukstiden.

Advarsler

Kun for privat bruk. Kun for bruk utendørs. Maksimumsvekt for brukeren er 50 kg. Ikke egnet for barn under tre år. Egnet for barn fra tre til ti år. Maksimalt antall brukere (se egenskaper).For ekstra sikkerhet, den uavhengige testinstansen Dekra, utførte en omfattende undersøkelse og tildelte alle Jungle Gym-produkter og monteringsanvisninger et GS-certificate. Dette betyr at de er sikre på at både erfarne og uerfarne byggere vil sette sammen et produkt som oppfyller alle europeiske kvalitets- og sikkerhetsstandarder.

Les mer om monteringsanvisning

Kontakt
Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym. All rights reserved.