Personvernpolicy

Denne policyen er effektiv fra 27.11.2013Sist oppdatert den: 13.06.2014

Denne personvernpolicyen beskriver hvordan Jungle Gym B.V. bruker og beskytter informasjon som du gir Jungle Gym B.V. når du bruker nettstedet. Jungle Gym B.V. bestreber å sikre ditt personvern. Skulle vi be deg om å gi visse opplysninger som du kan identifiseres med ved bruk av dette nettstedet, da kan du være trygg på at de vil bare bli brukt i samsvar med denne personvernpolicyen. Jungle Gym B.V. kan endre disse retningslinjene og vil da endre informasjonen på denne siden. For å være godt informert med vår policy, anbefaler vi at du sjekker denne siden regelmessig.


1. Datainnsamling

Vi kan samle inn følgende informasjon:

  • Navn og stillingstittel.
  • Kontaktinformasjon inkludert e-postadresse.
  • Demografisk informasjon som postnummer, preferanser og interesser.
  • Annen informasjon som er relevant for kundeundersøkelser og/eller tilbud.

2. Databehandling

Vi trenger denne informasjonen for å forstå dine behov og gi deg en bedre service, og særlig av følgende grunner:

  • Intern journalføring.
  • Vi kan bruke informasjonen til å forbedre våre produkter og tjenester.
  • Vi kan fra tid til annen sende reklame om nye produkter, spesialtilbud eller annen informasjon som vi tror du kan finne interessant ved hjelp av E-postadressen du har oppgitt.
  • Fra tid til annen kan vi også bruke informasjonen til å kontakte deg for markedsundersøkelser. Vi kan kontakte deg via e-post, telefon, faks eller vanlig post. Vi kan bruke informasjonen til å tilpasse nettstedet i samsvar med dine interesser.

3. Sikkerhet og beskyttelse

vi bestreber å holde din informasjon i sikkerhet. For å hindre uautorisert tilgang eller videreformidling, har vi fått på plass passende fysisk, elektronisk og administrativ prosedyre for å beskytte og sikre informasjonen vi samler inn på nettet.

4. Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten fil som ber om tillatelse til å bli plassert på datamaskinens harddisk. Når du samtykker, blir filen lagt til og informasjonskapselen hjelper til med å analysere webtrafikk, eller lar deg vite når du besøker et bestemt nettsted. Informasjonskapsler tillater webapplikasjoner å svare deg som individ. Webapplikasjon kan skreddersy sin virksomhet til dine behov, hva du liker og misliker ved å samle inn og huske informasjon om dine preferanser. Vi bruker trafikklogg-informasjonskapsler for å identifisere hvilke sider som blir brukt. Vi bruker også informasjonskapsler når du bruker butikkfinneren til å huske navnet på byen og for å huske elementene i handlekurven. Dette hjelper oss å analysere data om nettsidetrafikk og forbedre våre nettsider for å tilpasse dem til kundenes behov. Vi bruker bare denne informasjonen til statistiske analyser hvor informasjonen vil bli fjernet fra systemet. Totalt sett, informasjonskapsler hjelper oss å gi deg en bedre nettside, ved å la oss overvåke hvilke sider du finner nyttig og de som ikke er så nyttige. En informasjonskapsel gir oss tilgang til datamaskinen eller informasjon om deg, annet enn de dataene du velger å dele med oss. Du kan velge å akseptere eller avvise informasjonskapsler. De fleste nettlesere aksepterer automatisk informasjonskapsler, men du kan vanligvis modifisere nettleseren din til å avvise informasjonskapsler, hvis du ønsker. Dette kan hindre deg fra å dra full nytte av nettstedet.

5. Annen nettsides

Noen annen nettside kan inneholde lenker til andre nettsider av interesse. Men når du har brukt disse lenkene til å forlate vår side, bør du være oppmerksom på at vi ikke har noen kontroll over det andre nettstedet. Derfor kan vi ikke være ansvarlig for beskyttelse og personvern av enhver informasjon som du gir når du besøker slike steder, og slike områder er ikke underlagt denne personvernpolicyen. Du bør utvise forsiktighet og se på personvernpolicyen som gjelder for den aktuelle nettsiden.

6. Dine rettigheter

Du kan velge å begrense innsamling eller bruk av dine personlige opplysninger på følgende måter:

  • Når du blir bedt om å fylle ut et skjema på nettsiden, må du angi at du ikke vil at dine opplysninger vil bli brukt til markedsføringsformål
  • Hvis du tidligere har avtalt at vi kan bruke din personlige opplysninger for direkte markedsføring, kan du ombestemme deg når som helst ved å skrive til eller rette en henvendelse til info@junglegym.com

Vi vil ikke selge, distribuere eller leie ut dine personlige opplysninger til tredjeparter, så fremt vi har din tillatelse eller er pålagt ved lov å gjøre det. Vi kan bruke dine personlige opplysninger til å sende deg reklameopplysninger om tredjeparter som vi tror du kan finne interessant, hvis du forteller oss at du ønsker at dette skal skje. Hvis du ønsker, kan du be om en kopi av dine personlige opplysninger som er lagret på vår database ved å sende oss en e-post til ovennevnte e-postadresse.

 

Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym B.V. All rights reserved.