Dette er hvorfor

Om Jungle Gym

Vi er eksperter på eventyrlysten, stimulerende og moro utendørsaktivitet. Etter å ha produsert lekeutstyr i tre i nesten to tiår, kan vi tilby et omfattende utvalg av lekesett, moduler, tilbehør og mye mer.

Jungle Gym er anerkjent som Europas ledende designer av trygt utendørs lekeutstyr. Våre produkter oppmuntrer barna til å klatre, huske og skli på trygge lekesett i trygge omgivelser.

Jungle Gym-katalogen tilbyr en rekke lekehus og tilbehør som stimulerer et mangfoldig spekter av fysiske og mentale evner. Fra taktiske og problemløsende utfordringer med å balansere og trening i bevegelsesevne, kombinerer Jungle Gyms lekeplasser moro leketid med pedagogisk erfaring. Barnas leketid forsterkes ved stimulering av deres fantasi, kreativitet, bevegelse, koordinasjon og styrke.

Visjonen om Jungle Gym

Hovedmålet med Jungle Gym er å designe, produsere og markedsføre utendørs lekeutstyr som viser en innovativ tilnærming til leketid. Dette betyr å produsere lekesett som legger vekt på familiemoro, sikkerhet og stimulering. Vårt ekspertteam av designere opererer etter en streng politikk om sikkerhet først. Vår samlede kunnskap og erfaring gjør at vi kan skape denne unike samlingen av Jungle Gym-lekesett som kan møte de individuelle behovene til hvert barn.

Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym B.V. All rights reserved.