Jungle Playhouse XL

kr 14 712,00 inkl. MVA
SKU
830_150 - 830_253
På lager
Timber guide
Lokale butikker
Et utvidet lekehus i tre for barna som samsvarer med kravene til et barn i vekst, med mange morsomme funksjoner.
Egenskaper
SKU830_150 - 830_253
Bredde (cm)224
Lengde (cm)423
Højde (cm)305
Vekt (kg)300
Antall plattformer1
Plattformstørrelse cirka4.1 m²
Plattform height145 cm
Ståhøyde165 cm
AdvarslerKun for privat bruk.
Kun for bruk utendørs.
Maksimumsvekt for brukeren er 50 kg.
Ikke egnet for barn under tre år.
Egnet for barn fra tre til ti år
Maksimum antall barn er9
Monteringstid 2 personer (timer)9
Garanti10 År
Testet på sikkerhet og kvalitetDEKRA
InstruksjonshåndbokJungle Playhouse (PDF)
Playhouse Frame XL (PDF)
Kompatibel medWavy Star XXL
TimberStolpe ca. 7 x 7 cm
Lekt ca. 3,5 x 5,5 cm
Bord ca. 1,5 x 9,5 cm
Jungle Playhouse XLs hevede plattform kombinerer en lekestue for barn og er perfekt for innendørs spill, med en fantastisk utendørs terrasse. Dette lekehuset for barn passer ideelt i en større hage, da det tilbyr god plass til å leke. Foruten intelligente sikkerhetsfunksjoner som inkluderer spesielle hjørneputer, tilbyr Jungle Playhouse XL massevis av potensielle aktiviteter og er det siste trinnet i det unike 'Grow with me!'-konseptet. Tegn eller kommuniser via tavlen, opplev den fantastiske utsikten fra den hevede verandaen, og deretter skli ned til bakkenivå for å klatre opp igjen. Dette lekehuset for barn er litt kortere enn Jungle Palace, men tilbyr den ultimate plattformen for lekeoverflate med en heidundrende plass på hele 220 x 275 cm.

Materialinformasjon

Høy kvalitet, spesielt designet for barn. Vi bruker alltid materialer og finisher som er myke for hendene, gir maksimalt grep og overholder de strengeste kravene til helse og sikkerhet. Med avrundede kanter og hjørner, værbestandig og UV-bestandig.

Overflatetype

Plasser lekesettet på en brolagt jevn overflate, for eksempel gress eller et solid lag av sand. Det trygge lekeområdet refererer til en sone som strekker seg 200 cm over lekesettet på alle sider, og bør ha et støtabsorberende bunndekke som gress eller en minimumsdybde på 50 cm (ukomprimert) av dobbelstrimlet bark, sagflis, fin grus eller fin sand.

Behandlingsinstruksjoner

For å opprettholde sikkerheten til brukerne av lekesettet, må lekesettet gjennomgå de sikkerhetsinspeksjonene som er beskrevet i håndboken en gang ved begynnelsen av hver sesong og videre to ganger i måneden i løpet av brukstiden.

Advarsler

Kun for privat bruk. Kun for bruk utendørs. Maksimumsvekt for brukeren er 50 kg. Ikke egnet for barn under tre år. Egnet for barn fra tre til ti år. Maksimalt antall brukere (se egenskaper).For ekstra sikkerhet, den uavhengige testinstansen Dekra, utførte en omfattende undersøkelse og tildelte alle Jungle Gym-produkter og monteringsanvisninger et GS-certificate. Dette betyr at de er sikre på at både erfarne og uerfarne byggere vil sette sammen et produkt som oppfyller alle europeiske kvalitets- og sikkerhetsstandarder.

Les mer om monteringsanvisning

Kontakt
Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym. All rights reserved.