Jungle Playhouse L

kr 12 058,00
SKU
830_150 - 830_252
På lager
En hevet lekestue på en sterk støtteramme i tre, komplett med en stige og sklie.
Egenskaper
Bredde (cm)249
Lengde (cm)310
Højde (cm)290
Antall plattformer1
Plattformstørrelse cirka2.5 m²
Spille2m² - 4m², høyde 125 cm, ståhøyde > 150 cm, delvis dekket
AdvarslerKun for privat bruk.
Kun for bruk utendørs.
Maksimumsvekt for brukeren er 50 kg.
Ikke egnet for barn under tre år.
Egnet for barn fra tre til ti år
Maksimum antall barn er7
Monteringstid 2 personer (timer)8
Garanti2 År
Testet på sikkerhet og kvalitetDEKRA
InstruksjonshåndbokJungle Playhouse, Playhouse Frame L
Kompatibel med1-Swing Module, 2-Swing Module, Climb Module
TimberStolpe ca. 7 x 7 cm
Lekt ca. 3,5 x 5,5 cm
Bord ca. 1,5 x 9,5 cm
Et trehus for hage uten treet, kombinerer Jungle lekestue L den innenlandske luksusen av en lekestue med den dynamiske aktiviteten til et klatrestativ. Denne intelligente Jungle lekestue L er det andre trinnet i det unike 'Grow with me!'-konseptet. Lekestuen har en stige på baksiden og en stilig sklie på forsiden for å ta imot en konstant strøm av besøkende. Sikkerhetsfunksjoner inkluderer spesielle hjørneputer, og barn kan nyte sin kreativitet med tavlen.

Materialinformasjon

Høy kvalitet, spesielt designet for barn. Vi bruker alltid materialer og finisher som er myke for hendene, gir maksimalt grep og overholder de strengeste kravene til helse og sikkerhet. Med avrundede kanter og hjørner, værbestandig og UV-bestandig.

Overflatetype

Plasser lekesettet på en brolagt jevn overflate, for eksempel gress eller et solid lag av sand. Det trygge lekeområdet refererer til en sone som strekker seg 200 cm over lekesettet på alle sider, og bør ha et støtabsorberende bunndekke som gress eller en minimumsdybde på 50 cm (ukomprimert) av dobbelstrimlet bark, sagflis, fin grus eller fin sand.

Behandlingsinstruksjoner

For å opprettholde sikkerheten til brukerne av lekesettet, må lekesettet gjennomgå de sikkerhetsinspeksjonene som er beskrevet i håndboken en gang ved begynnelsen av hver sesong og videre to ganger i måneden i løpet av brukstiden.

Advarsler

Kun for privat bruk. Kun for bruk utendørs. Maksimumsvekt for brukeren er 50 kg. Ikke egnet for barn under tre år. Egnet for barn fra tre til ti år. Maksimalt antall brukere (se egenskaper).For ekstra sikkerhet, den uavhengige testinstansen Dekra, utførte en omfattende undersøkelse og tildelte alle Jungle Gym-produkter og monteringsanvisninger et GS-certificate. Dette betyr at de er sikre på at både erfarne og uerfarne byggere vil sette sammen et produkt som oppfyller alle europeiske kvalitets- og sikkerhetsstandarder.

Les mer om monteringsanvisning
Copyright © 2018 Jungle Gym. All rights reserved.