Jungle Peak

kr 6 047,00 inkl. MVA
SKU
801_300
På lager
Timber guide
Lokale butikker
En trehuske gir en utmerket panoramautsikt, med en kombinasjon av stige og sklie for maksimal lekemoro.
Egenskaper
SKU801_300
Bredde (cm)240
Lengde (cm)364
Højde (cm)221
Vekt (kg)86
Antall plattformer1
Plattform height125 cm
AdvarslerKun for privat bruk.
Kun for bruk utendørs.
Maksimumsvekt for brukeren er 50 kg.
Ikke egnet for barn under tre år.
Egnet for barn fra tre til ti år
Maksimum antall barn er4
Monteringstid 2 personer (timer)4
Garanti10 År
Testet på sikkerhet og kvalitetDEKRA
InstruksjonshåndbokJungle Peak (PDF)
Kompatibel medWavy Star XL
TimberStolpe ca. 7 x 7 cm
Lekt ca. 3,5 x 5,5 cm
Bord ca. 1,5 x 9,5 cm
Ved å kunne tegne på flere kilder for stimulering, er Jungle Peak en trehuske som har mye mer å tilby. På baksiden finner du en stige som fører til en øvre plattform med sikkerhet for topp sikkerhet. Herfra er det bare nedoverbakke, takket være den spennende og fargerike sklien. Barna kan attpåtil henge rundt eller ta av, takket være den spennende husken. Jungle Peak trehuske består av et huskesete, men du kan også tilpasse det ved å tilføye husketilbehør som en Monkey Bar.

Materialinformasjon

Høy kvalitet, spesielt designet for barn. Vi bruker alltid materialer og finisher som er myke for hendene, gir maksimalt grep og overholder de strengeste kravene til helse og sikkerhet. Med avrundede kanter og hjørner, værbestandig og UV-bestandig.

Overflatetype

Plasser lekesettet på en brolagt jevn overflate, for eksempel gress eller et solid lag av sand. Det trygge lekeområdet refererer til en sone som strekker seg 200 cm over lekesettet på alle sider, og bør ha et støtabsorberende bunndekke som gress eller en minimumsdybde på 50 cm (ukomprimert) av dobbelstrimlet bark, sagflis, fin grus eller fin sand.

Behandlingsinstruksjoner

For å opprettholde sikkerheten til brukerne av lekesettet, må lekesettet gjennomgå de sikkerhetsinspeksjonene som er beskrevet i håndboken en gang ved begynnelsen av hver sesong og videre to ganger i måneden i løpet av brukstiden.

Advarsler

Kun for privat bruk. Kun for bruk utendørs. Maksimumsvekt for brukeren er 50 kg. Ikke egnet for barn under tre år. Egnet for barn fra tre til ti år. Maksimalt antall brukere (se egenskaper).For ekstra sikkerhet, den uavhengige testinstansen Dekra, utførte en omfattende undersøkelse og tildelte alle Jungle Gym-produkter og monteringsanvisninger et GS-certificate. Dette betyr at de er sikre på at både erfarne og uerfarne byggere vil sette sammen et produkt som oppfyller alle europeiske kvalitets- og sikkerhetsstandarder.

Les mer om monteringsanvisning

Kontakt
Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym. All rights reserved.