Jungle Hut

kr 6 665,00
SKU
801_100
På lager
Et koselig trehus, etter et tema for utendørs eventyr, med en sandkasse og sklie.
Egenskaper
Bredde (cm)160
Lengde (cm)318
Højde (cm)286
Antall plattformer1
Plattformstørrelse cirka1.5 m²
Spillehøyde 125 cm, ståhøyde > 150 cm, helt dekket, 0m² - 2m²
AdvarslerKun for privat bruk.
Kun for bruk utendørs.
Maksimumsvekt for brukeren er 50 kg.
Ikke egnet for barn under tre år.
Egnet for barn fra tre til ti år
Maksimum antall barn er6
Monteringstid 2 personer (timer)5
Garanti2 År
Testet på sikkerhet og kvalitetDEKRA
InstruksjonshåndbokJungle Hut
Kompatibel med1-Swing Module, 2-Swing Module, Climb Module, Bridge Module, Playhouse Module 125 cm, Balcony Module, Mini Market Module, Mini Picnic Module 120 cm, Boat Module, Train Module, Bridge Link, Net Link
TimberStolpe ca. 7 x 7 cm
Lekt ca. 3,5 x 5,5 cm
Bord ca. 1,5 x 9,5 cm
Anbefalte mengde av sandca. 165 kg sand er ikke inkludert (0.11m³)
Som et lite trehus, Jungle Hut inkorporerer standard lekehusfunksjoner i en enkel form som ikke går på bekostning av morsom aktivitet. Ved å gi ly fra sandstormer eller monsuner, Jungle Hut er avkortet med et skrånende presenningstak. Den fargerike sklien gir et hint på allsidigheten til dette trehuset, noe som ofte er utgangspunktet for spennende eskapader eller hverdagslig aktivitet. En sandkasse er inkludert på bakkenivå, og en stige fører til trehusets øvre plattform, som tilbyr ståplasser på over 160 cm. Perfekt for en litt mindre hage, dette trehuset kan enkelt tilpasses og kan passe vakkert sammen med Climb Module for ytterligere lekeeventyr.

Materialinformasjon

Høy kvalitet, spesielt designet for barn. Vi bruker alltid materialer og finisher som er myke for hendene, gir maksimalt grep og overholder de strengeste kravene til helse og sikkerhet. Med avrundede kanter og hjørner, værbestandig og UV-bestandig.

Overflatetype

Plasser lekesettet på en brolagt jevn overflate, for eksempel gress eller et solid lag av sand. Det trygge lekeområdet refererer til en sone som strekker seg 200 cm over lekesettet på alle sider, og bør ha et støtabsorberende bunndekke som gress eller en minimumsdybde på 50 cm (ukomprimert) av dobbelstrimlet bark, sagflis, fin grus eller fin sand.

Behandlingsinstruksjoner

For å opprettholde sikkerheten til brukerne av lekesettet, må lekesettet gjennomgå de sikkerhetsinspeksjonene som er beskrevet i håndboken en gang ved begynnelsen av hver sesong og videre to ganger i måneden i løpet av brukstiden.

Advarsler

Kun for privat bruk. Kun for bruk utendørs. Maksimumsvekt for brukeren er 50 kg. Ikke egnet for barn under tre år. Egnet for barn fra tre til ti år. Maksimalt antall brukere (se egenskaper).For ekstra sikkerhet, den uavhengige testinstansen Dekra, utførte en omfattende undersøkelse og tildelte alle Jungle Gym-produkter og monteringsanvisninger et GS-certificate. Dette betyr at de er sikre på at både erfarne og uerfarne byggere vil sette sammen et produkt som oppfyller alle europeiske kvalitets- og sikkerhetsstandarder.

Les mer om monteringsanvisning
Copyright © 2018 Jungle Gym. All rights reserved.