Hut Boat

kr 13 439,00 inkl. MVA
SKU
801_100 - 850_410
På lager
Timber guide
Lokale butikker
Egenskaper
SKU801_100 - 850_410
Bredde (cm)404
Lengde (cm)367
Højde (cm)286
Vekt (kg)230
Antall plattformer3
Plattformstørrelse cirka2.5 m²
Plattform height125 cm
Ståhøyde161 cm
AdvarslerKun for privat bruk.
Kun for bruk utendørs.
Maksimumsvekt for brukeren er 50 kg.
Ikke egnet for barn under tre år.
Egnet for barn fra tre til ti år
Maksimum antall barn er12
Monteringstid 2 personer (timer)10
Garanti10 År
Testet på sikkerhet og kvalitetDEKRA
InstruksjonshåndbokJungle Hut (PDF)
Boat Module (PDF)
Kompatibel med 1‐Swing , 2‐Swing , Climb Module, Bridge Module, Playhouse Module 125 cm, Balcony Module, Mini Market Module, Mini Picnic Module 120 cm, Boat Module, Train Module, Bridge Link, Net Link, Wavy Star XL
TimberStolpe ca. 7 x 7 cm
Lekt ca. 3,5 x 5,5 cm
Bord ca. 1,5 x 9,5 cm
Anbefalte mengde av sandca. 165 kg sand er ikke inkludert (0.11m³)
Som et lite trehus, Jungle Hut inkorporerer standard lekehusfunksjoner i en enkel form som ikke går på bekostning av morsom aktivitet. Ved å gi ly fra sandstormer eller monsuner, Jungle Hut er avkortet med et skrånende presenningstak. Den fargerike sklien gir et hint på allsidigheten til dette trehuset, noe som ofte er utgangspunktet for spennende eskapader eller hverdagslig aktivitet. En sandkasse er inkludert på bakkenivå, og en stige fører til trehusets øvre plattform, som tilbyr ståplasser på over 160 cm. Perfekt for en litt mindre hage, dette trehuset kan enkelt tilpasses og kan passe vakkert sammen med Climb Module for ytterligere lekeeventyr. Denne modulen gjør om din favoriserte Jungle Gym til et supereventyrlig sjørøverskip, en ubåt, livbåt, ferge eller fraktebåt. Dette designet med realistiske funksjoner som det spisse soldekket, hytten med vindu foran, skipshjulet og StarOscope™ -teleskopet oppfordrer alle barns fantasi. De omfattende klatremulighetene på den doble taustigen i tre og rampen med klatretau, kompletterer denne reisen. Klatrestativ for barn er nå mer allsidige og moro enn noensinne!

Materialinformasjon

Høy kvalitet, spesielt designet for barn. Vi bruker alltid materialer og finisher som er myke for hendene, gir maksimalt grep og overholder de strengeste kravene til helse og sikkerhet. Med avrundede kanter og hjørner, værbestandig og UV-bestandig.

Overflatetype

Plasser lekesettet på en brolagt jevn overflate, for eksempel gress eller et solid lag av sand. Det trygge lekeområdet refererer til en sone som strekker seg 200 cm over lekesettet på alle sider, og bør ha et støtabsorberende bunndekke som gress eller en minimumsdybde på 50 cm (ukomprimert) av dobbelstrimlet bark, sagflis, fin grus eller fin sand.

Behandlingsinstruksjoner

For å opprettholde sikkerheten til brukerne av lekesettet, må lekesettet gjennomgå de sikkerhetsinspeksjonene som er beskrevet i håndboken en gang ved begynnelsen av hver sesong og videre to ganger i måneden i løpet av brukstiden.

Advarsler

Kun for privat bruk. Kun for bruk utendørs. Maksimumsvekt for brukeren er 50 kg. Ikke egnet for barn under tre år. Egnet for barn fra tre til ti år. Maksimalt antall brukere (se egenskaper).For ekstra sikkerhet, den uavhengige testinstansen Dekra, utførte en omfattende undersøkelse og tildelte alle Jungle Gym-produkter og monteringsanvisninger et GS-certificate. Dette betyr at de er sikre på at både erfarne og uerfarne byggere vil sette sammen et produkt som oppfyller alle europeiske kvalitets- og sikkerhetsstandarder.

Les mer om monteringsanvisning

Kontakt
Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym. All rights reserved.