Farm Fireman's Pole & slide

kr 11 391,00 inkl. MVA
SKU
801_008 - 201_275
På lager
Timber guide
Lokale butikker
Egenskaper
SKU801_008 - 201_275
Bredde (cm)248
Højde (cm)314
Lengde (cm)218
Kompatibel med 1‐Swing , 2‐Swing , Climb Module, Bridge Module, Playhouse Module 125 cm, Balcony Module, Mini Market Module, Mini Picnic Module 160 cm, Train Module, Bridge Link, Net Link, Wavy Star XL
Vekt (kg)186
Antall plattformer2
Plattformstørrelse cirka2.6 m²
Ståhøyde169 cm
Plattformhøyde125 & 145 cm
AdvarslerKun for privat bruk.
Kun for bruk utendørs.
Maksimumsvekt for brukeren er 50 kg.
Ikke egnet for barn under tre år.
Egnet for barn fra tre til ti år
Maksimum antall barn er14
Monteringstid 2 personer (timer)12
Garanti10 År
Testet på sikkerhet og kvalitetDEKRA
InstruksjonshåndbokJungle Farm (PDF), Fireman's Pole (PDF)
treStolpe ca. 7 x 7 cm
Lekt ca. 3,5 x 5,5 cm
Bord ca. 1,5 x 9,5 cm
Anbefalte mengde av sandca. 195 kg sand er ikke inkludert (0.13m³)
Dette lekestativet i tre er det perfekte leketårnet for større hager. Det tilbyr en kombinasjon av klatring, rutsjing og spill, pluss noen brannmanneventyr. Gjennom den skilsikre stigen og klatresteinveggen, er Jungle Farm tilgjengelig på to måter, perfekt for små fjellklatrere. Når du er på toppen, kan både sklien og Fireman's Pole brukes til å gli ned igjen. Sandkassen under tårnet er morsomt og populært for alle aldre mellom 3 og 10. Med det inkluderte PeekOscope™, kan det omkringliggende lekeområdet observeres uten å bli sett. Jungle Gym Wavy Star Slide har et valgfritt vannslangetilbehør, for en kul og plaskende tur ned.

Materialinformasjon

Høy kvalitet, spesielt designet for barn. Vi bruker alltid materialer og finisher som er myke for hendene, gir maksimalt grep og overholder de strengeste kravene til helse og sikkerhet. Med avrundede kanter og hjørner, værbestandig og UV-bestandig.

Overflatetype

Plasser lekesettet på en brolagt jevn overflate, for eksempel gress eller et solid lag av sand. Det trygge lekeområdet refererer til en sone som strekker seg 200 cm over lekesettet på alle sider, og bør ha et støtabsorberende bunndekke som gress eller en minimumsdybde på 50 cm (ukomprimert) av dobbelstrimlet bark, sagflis, fin grus eller fin sand.

Behandlingsinstruksjoner

For å opprettholde sikkerheten til brukerne av lekesettet, må lekesettet gjennomgå de sikkerhetsinspeksjonene som er beskrevet i håndboken en gang ved begynnelsen av hver sesong og videre to ganger i måneden i løpet av brukstiden.

Advarsler

Kun for privat bruk. Kun for bruk utendørs. Maksimumsvekt for brukeren er 50 kg. Ikke egnet for barn under tre år. Egnet for barn fra tre til ti år. Maksimalt antall brukere (se egenskaper).For ekstra sikkerhet, den uavhengige testinstansen Dekra, utførte en omfattende undersøkelse og tildelte alle Jungle Gym-produkter og monteringsanvisninger et GS-certificate. Dette betyr at de er sikre på at både erfarne og uerfarne byggere vil sette sammen et produkt som oppfyller alle europeiske kvalitets- og sikkerhetsstandarder.

Les mer om monteringsanvisning
Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym. All rights reserved.