Crazy Playhouse CXL

kr 15 185,00 inkl. MVA
SKU
830_140 - 830_251
På lager
Timber guide
Lokale butikker
Dette lekehuset i tre med sklie varer i flere år som et ekstra stort lekehus / stor lekeplass for barn inntil 10 år.
Egenskaper
SKU830_140 - 830_251
Bredde (cm)195
Lengde (cm)463
Højde (cm)332
Vekt (kg)309
Antall plattformer1
Plattformstørrelse cirka2.9 m²
Plattform height145 cm
Ståhøyde188 cm
AdvarslerKun for privat bruk.
Kun for bruk utendørs.
Maksimumsvekt for brukeren er 50 kg.
Ikke egnet for barn under tre år.
Egnet for barn fra tre til ti år
Maksimum antall barn er7
Monteringstid 2 personer (timer)13
Garanti10 År
Testet på sikkerhet og kvalitetDEKRA
InstruksjonshåndbokCrazy Playhouse (PDF)
Playhouse Frame CXL (PDF)
Kompatibel medWavy Star XXL
TimberStolpe ca. 7 x 7 cm
Lekt ca. 3,5 x 5,5 cm
Bord ca. 1,5 x 9,5 cm
Inkludert tavle, dette lekehuset i tre med sklie leveres med skodder i lyse farger og med spesialdesignede hjørneskjøter som er trygge for små hender ved åpning og lukking. Lekehusene i tre med sklie kan utvides med en Jungle Gym Swing Module, Climb Module eller Bridge Module. Voks med meg!

Materialinformasjon

Høy kvalitet, spesielt designet for barn. Vi bruker alltid materialer og finisher som er myke for hendene, gir maksimalt grep og overholder de strengeste kravene til helse og sikkerhet. Med avrundede kanter og hjørner, værbestandig og UV-bestandig.

Overflatetype

Plasser lekesettet på en brolagt jevn overflate, for eksempel gress eller et solid lag av sand. Det trygge lekeområdet refererer til en sone som strekker seg 200 cm over lekesettet på alle sider, og bør ha et støtabsorberende bunndekke som gress eller en minimumsdybde på 50 cm (ukomprimert) av dobbelstrimlet bark, sagflis, fin grus eller fin sand.

Behandlingsinstruksjoner

For å opprettholde sikkerheten til brukerne av lekesettet, må lekesettet gjennomgå de sikkerhetsinspeksjonene som er beskrevet i håndboken en gang ved begynnelsen av hver sesong og videre to ganger i måneden i løpet av brukstiden.

Advarsler

Kun for privat bruk. Kun for bruk utendørs. Maksimumsvekt for brukeren er 50 kg. Ikke egnet for barn under tre år. Egnet for barn fra tre til ti år. Maksimalt antall brukere (se egenskaper).For ekstra sikkerhet, den uavhengige testinstansen Dekra, utførte en omfattende undersøkelse og tildelte alle Jungle Gym-produkter og monteringsanvisninger et GS-certificate. Dette betyr at de er sikre på at både erfarne og uerfarne byggere vil sette sammen et produkt som oppfyller alle europeiske kvalitets- og sikkerhetsstandarder.

Les mer om monteringsanvisning

Kontakt
Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym. All rights reserved.