Crazy Playhouse

kr 6 956,00
SKU
830_140
På lager

Som en blanding av det meste, dissee sprøeste og morsomste utelekene for barn vokser med barnet ditt!
Egenskaper
Bredde (cm)182
Lengde (cm)236
Højde (cm)187
Plattformstørrelse cirka1.8 m²
Spilleståhøyde > 150 cm, helt dekket
AdvarslerKun for privat bruk.
Kun for bruk utendørs.
Maksimumsvekt for brukeren er 50 kg.
Ikke egnet for barn under tre år.
Egnet for barn fra tre til ti år
Maksimum antall barn er4
Monteringstid 2 personer (timer)6
Garanti2 År
Testet på sikkerhet og kvalitetDEKRA
InstruksjonshåndbokCrazy Playhouse
TimberStolpe ca. 7 x 7 cm
Lekt ca. 3,5 x 5,5 cm
Bord ca. 1,5 x 9,5 cm
Start med de laveste utelekene for barn, ideelt for barn som har lært å gå ut i hagen og store lekeinnretninger er ennå uegnet. Plasser det samme lekehuset for hagen etter noen år på plattformen med sklie (Playhouse Frame CXL) for flere oppdagelser av lekemuligheter, som løping, klatring, bruke sklien og romlige ferdigheter ettersom de blir eldre. Dette lekehuset for hagen inkluderer tavle, hjørneklosser og skodder i lyse farger med spesialdesignede hjørneskjøter for å være ekstra sikre for små ved åpning/lukking. Voks med meg!

Materialinformasjon

Høy kvalitet, spesielt designet for barn. Vi bruker alltid materialer og finisher som er myke for hendene, gir maksimalt grep og overholder de strengeste kravene til helse og sikkerhet. Med avrundede kanter og hjørner, værbestandig og UV-bestandig.

Overflatetype

Plasser lekesettet på en brolagt jevn overflate, for eksempel gress eller et solid lag av sand. Det trygge lekeområdet refererer til en sone som strekker seg 200 cm over lekesettet på alle sider, og bør ha et støtabsorberende bunndekke som gress eller en minimumsdybde på 50 cm (ukomprimert) av dobbelstrimlet bark, sagflis, fin grus eller fin sand.

Behandlingsinstruksjoner

For å opprettholde sikkerheten til brukerne av lekesettet, må lekesettet gjennomgå de sikkerhetsinspeksjonene som er beskrevet i håndboken en gang ved begynnelsen av hver sesong og videre to ganger i måneden i løpet av brukstiden.

Advarsler

Kun for privat bruk. Kun for bruk utendørs. Maksimumsvekt for brukeren er 50 kg. Ikke egnet for barn under tre år. Egnet for barn fra tre til ti år. Maksimalt antall brukere (se egenskaper).For ekstra sikkerhet, den uavhengige testinstansen Dekra, utførte en omfattende undersøkelse og tildelte alle Jungle Gym-produkter og monteringsanvisninger et GS-certificate. Dette betyr at de er sikre på at både erfarne og uerfarne byggere vil sette sammen et produkt som oppfyller alle europeiske kvalitets- og sikkerhetsstandarder.

Les mer om monteringsanvisning
Copyright © 2018 Jungle Gym. All rights reserved.