Bumper Pad

kr 108,35
SKU
202_824
På lager
Produkt
Et toppselgende produkt og unikt Jungle Gym sikkerhetstilbehør.
Egenskaper
Vekt0.098
Kompatibel medNo
Garanti2 År
FargeGrønn
Bumper Pads er inkludert som standard i hvert Jungle Gym leketårn, og dette er tilgjengelig som erstatning eller ekstra. For trygg og vennlig inngang til og utgang fra din Jungle Gym, anbefaler vi å plassere disse myke putene på bjelkene over hver sklie, stige og/eller klatrevegg(er). Laget av slitesterk UV-bestandig utendørsmateriale, kan dette holde seg på plass hele året og vil opprettholde sin lyse farge og moro apetrykk. Lekesonen er utstyrt med mykt skum på innsiden og slitesterk varmeforsegling rundt kantene. Festenaordninger er inkludert.

Materialinformasjon

Høy kvalitet, spesielt designet for barn. Vi bruker alltid materialer og finisher som er myke for hendene, gir maksimalt grep og overholder de strengeste kravene til helse og sikkerhet. Med avrundede kanter og hjørner, værbestandig og UV-bestandig.

Overflatetype

Plasser lekesettet på en brolagt jevn overflate, for eksempel gress eller et solid lag av sand. Det trygge lekeområdet refererer til en sone som strekker seg 200 cm over lekesettet på alle sider, og bør ha et støtabsorberende bunndekke som gress eller en minimumsdybde på 50 cm (ukomprimert) av dobbelstrimlet bark, sagflis, fin grus eller fin sand.

Behandlingsinstruksjoner

For å opprettholde sikkerheten til brukerne av lekesettet, må lekesettet gjennomgå de sikkerhetsinspeksjonene som er beskrevet i håndboken en gang ved begynnelsen av hver sesong og videre to ganger i måneden i løpet av brukstiden.

Advarsler

Kun for privat bruk. Kun for bruk utendørs. Maksimumsvekt for brukeren er 50 kg. Ikke egnet for barn under tre år. Egnet for barn fra tre til ti år. Maksimalt antall brukere (se egenskaper).Jungle Gym tilbyr en rekke lekestativ med sklie, spesielt utviklet for enkel montering. Som lekestativ-spesialist med to tiår med erfaring, tilbakemeldinger og forbedringer, er vi sikker på at hvem som helst kan sette de sammen. Et Jungle Gym lekestativ med sklie kommer flatpakket, inkludert tre og alt du trenger for enkel montering.
Et Jungle Gym lekestativ med sklie er utformet og produsert med stor forsiktighet. Sikkerheten til dine barn er vår høyeste prioritet. Alle produktene er derfor i overensstemmelse med de nyeste europeiske krav. For ekstra sikkerhet, den uavhengige testinstansen Dekra, utførte en omfattende undersøkelse og tildelte alle Jungle Gym-produkter og monteringsanvisninger et GS-certificate. Dette betyr at de er sikre på at både erfarne og uerfarne byggere vil sette sammen et produkt som oppfyller alle europeiske kvalitets- og sikkerhetsstandarder.
Les mer om monteringsanvisning
We found other products you might like!

Kontakt osCopyright © 2017 Jungle Gym. All rights reserved.