Jungle Swing 220 cm

kr 2 412,00 inkl. MVA
SKU
801_601
På lager
Finn butikk
En favorisert huske for hage som gir allsidig trening i tillegg til uslåelig nytelse.
More Information
SKU801_601
Bredde (cm)240
Maksimum antall barn er2
Vekt (kg)49
Højde (cm)221
Lengde (cm)256
AdvarslerKun for privat bruk.
Kun for bruk utendørs.
Maksimumsvekt for brukeren er 50 kg.
Ikke egnet for barn under tre år.
Egnet for barn fra tre til ti år
Garanti10 År
Testet på sikkerhet og kvalitetDEKRA
InstruksjonshåndbokJungle Swing (PDF)
treStolpe ca. 7 x 7 cm
Lekt ca. 3,5 x 5,5 cm
Bord ca. 1,5 x 9,5 cm
Ved å gi huskeplass for to personer, tilbyr Jungle Swing det moderne i tillegg til tradisjon sammen med sin avslappende huskebevegelse. Denne husken for hage bidrar til å utvikle koordinasjon og smidighet, samt å styrke arm- og beinmuskulaturen. Jungle Swing huske for hage inkluderer et Swing Seat og Monkey Bar, selv om du kanskje også har lyst til å tilpasse med en Twist Disk eller en Sling Swing, som begge enkelt kan tilføyes. Denne husken for hage er tilgjengelig i medium eller stor størrelse, og er ideell for å dele leketid.

Materialinformasjon

Høy kvalitet, spesielt designet for barn. Vi bruker alltid materialer og finisher som er myke for hendene, gir maksimalt grep og overholder de strengeste kravene til helse og sikkerhet. Med avrundede kanter og hjørner, værbestandig og UV-bestandig.

Overflatetype

Plasser lekesettet på en brolagt jevn overflate, for eksempel gress eller et solid lag av sand. Det trygge lekeområdet refererer til en sone som strekker seg 200 cm over lekesettet på alle sider, og bør ha et støtabsorberende bunndekke som gress eller en minimumsdybde på 50 cm (ukomprimert) av dobbelstrimlet bark, sagflis, fin grus eller fin sand.

Behandlingsinstruksjoner

For å opprettholde sikkerheten til brukerne av lekesettet, må lekesettet gjennomgå de sikkerhetsinspeksjonene som er beskrevet i håndboken en gang ved begynnelsen av hver sesong og videre to ganger i måneden i løpet av brukstiden.

Advarsler

Kun for privat bruk. Kun for bruk utendørs. Maksimumsvekt for brukeren er 50 kg. Ikke egnet for barn under tre år. Egnet for barn fra tre til ti år. Maksimalt antall brukere (se egenskaper).For ekstra sikkerhet, den uavhengige testinstansen Dekra, utførte en omfattende undersøkelse og tildelte alle Jungle Gym-produkter og monteringsanvisninger et GS-certificate. Dette betyr at de er sikre på at både erfarne og uerfarne byggere vil sette sammen et produkt som oppfyller alle europeiske kvalitets- og sikkerhetsstandarder.

Les mer om monteringsanvisning
Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym B.V. All rights reserved.